0031 - 174 225 460 info@ifpholland.nl

Actueel

Home > Actueel

Actueel

 

I.F.P. Holland bv, Independent Fresh Partner, is een handelsonderneming en richt zich op de export van groenten en fruit naar landen binnen Europa. Gedreven door passie voor de handel en het product bedienen wij onze relaties, vanuit Maasdijk, met extra oog voor kwaliteit. Voor de continuïteit en verdere expansie is per direct plaats voor een:

Handelsman / Commercieel Medewerker Duitsland

Als (ervaren) verkoper van groenten en fruit aan Duitstalige relaties is het je passie om handel te doen, kwaliteit te selecteren en onze relaties te overtuigen. Je richt je op de verkoop van zowel het Hollands product als het import product aan groothandelaren die gericht zijn op o.a. de markthandel, groentewinkel en gastronomie. Je bent actief in het benaderen van potentiële relaties. Ook het actief aanwezig zijn in de verladingsloods is onderdeel van het totaal. Binnen het team werk je zelfstandig, doelgericht en nauwkeurig.
Je beschikt over:
• Voldoende werkervaring in een soortgelijke functie;
• Goede beheersing van de Duitse taal in woord en geschrift;
• Handelsmentaliteit;
• Productkennis van groenten en fruit;
• Bij voorkeur ook een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden een afwisselende functie met veel zelfstandigheid binnen een klein bedrijf. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden horen daarbij.
Zie je uitdaging in bovenstaande functie en werkomgeving én herken je jezelf in het omschreven profiel? Solliciteer dan en stuur je motivatie en CV naar aart@ifpholland.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact met mij opnemen, Aart Hak 06-52346906.
Ook schoolverlaters met minimaal een afgeronde commerciële MBO opleiding en een goede kennis van de Duitse taal mogen reageren.
I.F.P. Holland bv
Honderdland 171
2676 LT Maasdijk
Tel: 0174-225460
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

WhatsApp chat