0031 - 174 225 460 info@ifpholland.nl

Bedrijfshistorie

Home > Bedrijfshistorie

Bedrijfshistorie

I.F.P. Holland heb ik, Aart Hak, in 2003 gestart vanuit de visie om voor klanten op een onafhankelijke manier op zoek te gaan naar de producten met de juiste prijs-kwaliteitverhouding zonder zelf te importeren of te produceren.

Het begon al heel vroeg. Geboren in de Betuwe als zoon van een fruitteler, werd al vroeg de liefde voor fruit bijgebracht. Uiteindelijk werd mijn vader mede-eigenaar van “Joh. Verweij groothandel in fruit bv” gevestigd op de oude groothandelsmarkt in Den Haag. In mijn jonge jaren heb ik ontzettend veel tijd doorgebracht in de groothandel. Uiteraard heb ik veel gezien en geleerd. Ook heb ik de verhuizing mee gemaakt naar de nieuwe groothandelsmarkt in Leidschendam. Na verloop van tijd werd de wens om in de export te gaan steeds groter. En na lange tijd bij Joh. Verweij te hebben gewerkt, heb ik besloten om in de export te gaan en de mogelijkheid om de groothandel voort te zetten laten varen. Na enkele werkgevers, zowel in de groenten en fruit als bloemen en planten, ontwikkelde de situatie zich zo dat ik samen met een compagnon op 1 maart 2003 I.F.P. Holland ben gestart vanuit een verkoopkantoor op het ABC Westland in Poeldijk. In 2007 ben ik zonder compagnon verder gegaan en heb toen een verkoopkantoor in Maasdijk in gebruik genomen.

Op dit moment werken wij op twee locaties in Maasdijk. Op Honderdland 171 is ons verkoopkantoor gevestigd en aan de Transportweg 28 worden de dagelijkse orders verwerkt. Op deze manier proberen wij dagelijks vraag en aanbod bij elkaar te brengen te samen met onze klanten, leveranciers en vervoerders.

WhatsApp chat